Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

dinsdag 9 juli 2013

Gordon McGill: Het laatste omen


Het laatste omen
Het laatste omen by Gordon McGill
My rating: 3 of 5 stars

Inhoud:
Damien Thorn, de Antichrist, van wie beweerd wordt dat hij geboren is uit een duivelse verbintenis van een jakhals en Satan, staat aan het hoofd van een wereldwijde organisatie.
Overal in de wereld waar rampen zich voordoen staan medewerkers van Thorn Corporation gereed - alsof ze het voorzien hebben - om hulp te bieden aan de slachtoffers. Thorns invloed groeit en wordt nog sterker na zijn benoeming tot ambassadeur in Groot-Brittanië. Het presidentschap van de Verenigde Staten kan hem bijna niet meer ontgaan. De tijd van de gruwelijke voorspelling is aangebroeken en het begin van het einde van de mensheid. Maar waar is de beloofde Messias om de wereld te redden van haar ergste kwaad?
Terwijl miljoenen discipelen hun rijen langzaam sluiten onder het teken van Satan, vecht een kleine groep religieuzen wanhopig voor de redding van de wereld

Waardering:
Een van de eerste boeken die ik heb gewaardeerd. Het is spannend, maar voorspelbaar. Het is bijna een script en de film maakt het er makkelijker om je fantasie uit te schakelen.

Boekinformatie:
Uitgeverij: De Sfinx
ISBN: 9064933914
187 pagina's; Paperback



View all my reviews

Geen opmerkingen: