Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

zaterdag 6 juli 2013

Loes den Hollander: Nooit alleen


Nooit alleen
Nooit alleen by Loes den Hollander
My rating: 3 of 5 stars

Aline is getrouwd met Giel. Als haar buurvrouw, Guusje, haar op een dag vertelt dat zij een andere vrouw bij Aline thuis ziet komen. Begint er onzekerheid te komen bij Aline. Aline weet dat er problemen zijn, maar haar vertrouwen is gewekt. Als blijkt dat Giel wat heeft verzwegen en Guusje ook nog raar doet, neemt het leven van Aline een wending waarbij angst en leugens met lugubere gevolgen veranderingen brengen.

Persoonlijk vond ik dit een goed boekje. De verschillende karakters en de verschillende lijnen van een verhaal door verschillende ogen. De gevoelens die op kunnen spelen als je iets wordt vertelt.
Natuurlijk is het niet een optimale thriller. De spanning is er niet zo opgebouwd dat het er vanaf springt. Het is kort en te weinig op heel spannend te worden, maar het maakt wel dat je met een onbehagelijk gevoel rond loopt. En dat is hier de bedoeling.

Boekinformatie:
©2013 Loes den Hollander
Uitgeverij Stichting CPNB
Productie: Karakter Uitgevers
Opmaak Binnenwerk: ZetSpiegel, Best
Omslagontwerp en artwork: Mark Hesseling, Wageningen
Omslagbeeld: Trevillion Images
Drukwerk: Koninklijke Wöhrmann, Zutphen
ISBN: 978.90.5965.204.0

Uitgebracht voor de Stichting Collecteive Progaganda van het Nederlandse Boek ter gelegenheid van Juni - Maand van het Spannende Boek 2013

(G2013/21)


View all my reviews

Geen opmerkingen: