Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

zondag 29 september 2013

Susan R. Sloan: In het maanlicht

In het maanlicht
In het maanlicht by Susan R. Sloan
My rating: 3 of 5 stars

Op Seward Island in de staat Washington wordt de 15-jarige Tara gevonden. Ze is om het leven gebracht door talloze messteken. Tara is de dochter van een vooraanstaande zakenman. Ze was geliefd, maar als blijkt dat ze zwanger was, is de schok voor haar ouders en de eilandbewoners nog groter.
De grote vraag is wie begaat zo'n monsterlijke misdaad en is het een van henzelf? De plaatselijke politiechef Ruben Martinez en zijn vrouwelijke collega Ginger doen er alles aan om snel resultaat te boeken, maar na een aantal maanden hebben ze nog geen dader.
Dan komen er bewijzen dat de nieuwe geschiedenisleraar Jerry Frankel de dader is. Hij wordt zelfs gearresteerd en iedereen haalt opgelucht adem. De deuren die maanden op slot gingen, worden weer geopend en kinderen spelen weer buiten.
De angst wordt echter groter als blijkt dat de bewijsmateriaal niet betrouwbaar is en Frankel vrijkomt. En dan raken de gebeurtenissen stroomversnelling. Wie is de moordenaar? Of heeft Frankel er wel mee te maken?

Het boek is heerlijk geschreven en leest snel weg. De sterren geven aan dat het boek niet al heel goed is om hoger te eindigen. Soms voorspelbaar, maar toch met genoeg wendingen om je bezig te houden.

Boekinformatie:
368 pagina's; paperback
Van Holkema & Warendorf
ISBN: 90.269.8147.3



View all my reviews

Geen opmerkingen: