Currently reading

Trisha's currently-reading book montage

Getuige
De Grote Zaal
De Verloren Vogel


Trisha's reading »

woensdag 23 oktober 2013

Carlene Thompson - Bloed in het water


Bloed in het water
Bloed in het water by Carlene Thompson
My rating: 0 of 5 stars

Blaine kon haar ogen niet van het drijvende lichaam afhouden. De blauwachtig gekleurde rechterhand was verstrengeld in de wortels van een treurwilg en stak de lucht in, alsof hij zwaaide naar iemand voer de oever.
Veel mensen in Sinclaire, Virginia, denken dat Blaine Avery haar schatrijke man heeft vermoord. Net als de opwinding wat geluwd is, begint voor Blaine en haar stiefdochter Robin de nachtmerrie opnieuw: het gruwelijk verminkte lichaam van Robin's beste vriendin Rosie, wordt in een rivier bij Blaines huis gevonden. Dit lichaam is niet het laatste lijk. Weer wijzen beschuldigende vingers in Blaines richting. Dan beginnen de telefoontjes: een emotieloze stem lacht, kil en koud. Kleine stemmetjes zingen kinderliedjes. Angstaanjagende, bizarre telefoontjes. En terwijl het net van de moordenaar steeds strakker sluit, weet Blaine dat het tijd is terug te slaan. Met als bondgenoot, sheriff Logan, de enige die in haar onschuld geloofd maakt ze jacht op de moordenaar voordat het haar beurt is.
---
Omdat ik, toen ik het boek las, nog geen beoordelingen en mening gaf over boeken is het voor mij niet mogelijk om nu een juiste waardering aan het boek te geven.
---
Boekinformatie:
Uitgeverij: Areopagus
ISBN: 90.6493.134.8
255 pagina's; Paperback



View all my reviews

Geen opmerkingen: